Wat jij doet, doet ertoe.

Jij geeft betekenis via werk omdat je bijdraagt aan wat belangrijk is voor jou of voor anderen. Kortom: wat jij doet, doet ertoe. Daar helpen we jou graag bij. Daarom willen wij je beter leren kennen.

Wie ben je en waar krijg je energie van? Wat is je dierbaar? Waar ben je trots op en wat wil je bereiken? Vertel ons waar jij je wekker voor zet en samen ontdekken we welk werk, welke stage of opleiding het beste bij jou past. Het geeft extra glans aan de dag als je via werk bereikt wat je dierbaar is, doet waar je trots op bent en wordt gewaardeerd om wat je doet..

Olympia geeft werk betekenis.

Onze mensen over hun werk van betekenis

Meer dan 10.000 enthousiaste mensen zetten zich dagelijks in voor werk van betekenis. Maak kennis met vier van hen. Jorino, Jeroen, Talje en Ayoub vertellen jou wat er voor hen toe doet.

Jorino

Jorino

Chauffeur huisvuilinzameling

“We zorgen voor een schone stad, waar veel mensen blij mee zijn. Dat merk je wanneer mensen je bedanken als je iets aan het wegbrengen bent, of als ze zien hoe je troep opruimt.”

Meer over Jorino

Jeroen

Jeroen

Vrachtwagenchauffeur

“Nu rijd ik asfalt. Ik laat mijn vriendin zien welk stuk ik ongeveer heb helpen leggen en dan weet je dat iedereen hier weer veilig rijdt en dat hun auto langer mee gaat.”

Meer over Jeroen

Talje

Talje

Architect en teammanager distributie

“Ik kan goed luisteren en ga aan de slag met wat mensen inbrengen. Mensen waarderen dat. Als ik twee keer iemand ergens over hoor, denk ik dat iets beter kan en formeer ik een groepje.”

Meer over Talje

Ayoub

Ayoub

Trambestuurder

“Of als een toerist steeds vraagt of we er al zijn… Dan zijn ze bang dat je er voorbij rijdt. Het is mooi om te zien als we op zo’n plek aankomen dat iemand opgelucht is dat het is gelukt.“

Meer over Ayoub

"Vroeger was ik ’s avonds kapot. Nu kom ik thuis met energie"

“De eerste weken kreeg ik zo’n oude bak met bijna een miljoen kilometer op de teller. Ik hoopte op een Scania. Toen ze zagen dat ik goed reed, kreeg ik de nieuwste wagen die ze hadden. Zodra ik even tijd heb, sta ik hem te poetsen: voor mezelf en ook omdat het goed overkomt bij klanten. Ik geniet van de vrijheid die ik heb, van de afwisseling en de uitdagingen. Ik kom overal.”

Alles over Jeroen

Olympia over werk van betekenis

Manon

Senior Consultant

“Het geeft me voldoening als ik iets kan betekenen voor iemand anders. Zoals het vinden van dé perfecte match. De afwisseling, dynamiek en verantwoordelijkheid vind ik heel fijn in mijn functie. Geen dag is hetzelfde, juist omdat ik met zoveel verschillende mensen werk.“

Soraya

Social Return Consultant

“In mijn werk kan ik doen waar ik achter sta: het beste uit mensen halen. De blijheid die ze uitstralen omdat hun toekomst er beter uit ziet, betekent heel veel voor mij. Het geeft mij energie om nog meer uit mijzelf te halen en iets terug te geven.”

“Ik spreek mensen met wie ik normaal nooit in contact zou komen.”

“Mensen waarderen het. Dan zegt een passagier aan het eind van de rit: “Dankjewel. Fijne dag verder.” Een keer had ik keelontsteking en sprak ik met een oud vrouwtje. Ze hoorde me hoesten en zei: “Je had thuis moeten blijven.” Ze rommelde in haar tas en haalde er een keelpastille uit. Iemand die je nog nooit heeft gezien en zich zorgen om je maakt! Twee dagen later kwam ik haar toevallig tegen in de stad en vroeg ik of ze me herkende. “Uw keelpastilles hebben geholpen.”

Meer over Ayoub

Waar krijg jij energie van?

Over ons

Olympia is opgericht in 1969. Inmiddels zijn we met meer dan 700 collega’s verdeeld over 130 vestigingen. Dagelijks verbinden we meer dan 10.000 kandidaten aan opdrachtgevers in veel verschillende sectoren. Met onze merkbelofte "Geeft werk betekenis” geven we invulling aan het verbinden van mensen met werk waar zij goed in zijn en gelukkig van worden.

 

Ga met ons in gesprek

Enthousiast geworden? Ga met ons in gesprek over de betekenis van werk via onderstaand formulier, solliciteer op een van onze vacatures of laat je CV bij ons achter.

Olympia neemt privacy en gegevensbescherming zeer serieus. Lees hier meer over in ons privacystatement.